schoonheidssalon Deurne
schoonheidssalon Deurne

Cursus ZielsBlij

Akasha readings

De kracht van je ziel

Verruim jouw bewustzijn

Ontdek de schoonheid en liefde van je ziel

De Ziel is jouw non fysieke deel, je innerlijke beste vriend(in) die jouw als geen ander kent. De Ziel communiceert heel subtiel met jou. Ze is creatief en weet hoe ze je kan bereiken. Dit kan gebeuren via gevoelens, verlangens, dromen. Maar ook via geuren, klanken, kleuren, ideeën, weten, poëzie, schrijven, dans, kunst en nog veel meer…

De Ziel bestaat onvoorwaardelijke Liefde en is de belichaming van het Godsbewustzijn. Haar energie is liefdevol, intelligent, stimulerend en transformerend.

Holistische behandelingen Deurne

Deze cursus gaat je helpen om de wijsheid en de kracht van de ziel met behulp van de helende engelen bewust te worden. Hoe je haar liefdevolle begeleiding kan ontvangen. Je leven transformeert stap voor stap naar een bewust leven met jouw Ziel en de helende kracht van de engelen.

Een leven vanuit je hart, compassie en verlangen. De eenheid van de Ziel en Lichaam ervaren maakt van jou een zielsblij mens!

Ga mee op reis

2 Wekelijkse bijeenkomst

Er zijn 16 bijeenkomsten die om de twee weken zullen plaatsvinden. We werken met geleide mediatie, reizen naar helende tempels, ontmoeten helende engelen met klanken en kleuren, kristallen en orakelkaarten. De groepen bestaan maximaal uit 6 personen zodat er veel ruimte is voor persoonlijke begeleiding en vragen. Per les ontvang je een opname van de mediatie zodat je thuis kunt luisteren, groeien en verdiepen. Elke bijeenkomst is uniek, afgestemd op jou en de groep.

Wil je jouw Ziel weer herinneren en ZielsBlij worden? Ga dan je mee op reis en geef je op.

Praktische informatie

Wanneer:  maandag  10.00 tot 12.00 uur / maandag  19.00 tot 21.00 uur.

Data 2024: Start in september, de data worden nog bekend gemaakt..

Deelnemers:  maximaal 6 personen.

Prijs:  € 375,-

Locatie:  Beauty & Soul, Vecht 5, 5751 WH Deurne.

Vragen:  Neem gerust even contact op via onze contactpagina of info@moniquearons.nl.

Schoonheidsspecialiste specialiste Deurne

Openingstijden

Maandag t/m donderdag:
09:00 tot 21:00

Vrijdag:
09:00 tot 18:00

Zaterdag:
09:00 tot 12:00

Zondag:
Gesloten