schoonheidssalon Deurne
schoonheidssalon Deurne

Over mij

Akasha readings

Even voorstellen

Hallo, Ik ben Monique Arons

Als mensenmens begon ik met veel plezier in het vak specialiste in huidverzorging. Huidverbetering en natuurlijke producten waren meteen favoriet. Door massages te geven kwam ik al snel in verbinding met de innerlijke wereld van mijzelf en mijn klanten. Je werkt fysiek en tegelijkertijd in een energetische wereld. De energetische stroom was direct voelbaar en het effect helend en rustgevend.

Door deze ervaring in mijn werk ging er een grootse innerlijke wereld open en ontstond er een nieuwe passie. De klant weer te verbinden met zijn/haar innerlijke bron, de eigen wijsheid, liefde en kracht.

Holistische behandelingen Deurne

Om mezelf hierin te ontwikkelen en mijn cliënten zo professioneel mogelijk en zuiver te begeleiden, ben ik me gaan verdiepen in het werken met energie en meditatie. Inmiddels ben ik onder andere opgeleid in Bloesemtherapie, Aromatherapie, Magnesium Therapie, Coaching en Counseling, Soul & Body Fusion, Awaken your Light Body, Channeling en het geven van Akasha Readings. De Beauty behandelingen zijn een unieke mix van het werken met energetische kracht en huidverzorging met pure natuurlijke producten. Er wordt onder andere gewerkt met de producten van Chi,  Mintenz, Minerale Make up, Sunday Brush en Zechsal (Magnesium), Edelstenen, Orakelkaarten en Thee. 

Ontdekkingsreis

Mijn Missie

Inmiddels ben ik al meer dan 35 jaar op een wonderlijke ontdekkingsreis. Het is mijn intentie om je deelgenoot te maken van een magische wereld. Ik wil jouw innerlijke en uiterlijke wereld met elkaar laten versmelten zodat je jouw volle potentie en schoonheid kan beleven en leven.

We zijn allemaal mooi op onze eigen unieke manier van Zijn. Het is mijn hartenwens om deze manier van Zijn te delen. Elk bewust, stralend en blij mens maakt de wereld een stukje mooier en een fijne plek om te leven, daar wil ik graag aan bijdragen.

Schoonheidsspecialiste specialiste Deurne

Openingstijden

Maandag t/m donderdag:
09:00 tot 21:00

Vrijdag:
09:00 tot 18:00

Zaterdag:
09:00 tot 12:00

Zondag:
Gesloten