schoonheidssalon Deurne
schoonheidssalon Deurne

Rozen consult

Akasha readings

De Roos

Schoonheid, liefde en wijsheid

Rozen staan al eeuwenlang symbool voor schoonheid, liefde, mysterie en haar heerlijke geur. Je vind de roos terug in kunst, mythen legendes en gedichten. De lieflijkheid van de roos wordt in de geschiedenis toegedicht aan godinnen als Venus, Flora en Aphrodite. De roos laat ook de schoonheid en helende kracht van de natuur zien. Het is een mystieke verbinding naar het hart. Het opent je hart, leert je te genieten, te vertrouwen en trouw te zijn aan de eigen gevoelens. De geur geeft je een warm gevoel, vreugde, licht en troost. De roos geef haar liefde en wijsheid en helende kracht graag aan jou door.

Holistische behandelingen Deurne

Persoonlijke reading

Jouw eigen consult

Het rozen consult is een persoonlijke reading met de roos als uitgangspunt. De energie wordt gelezen in de wortel, de stengel, de blaadjes en bloem van de roos. Bij elk onderdeel wordt een Rozenkaart getrokken uit de Rozenorakel set.

Heb je een specifieke vraag in gedachten dan wordt die vanuit de mystiek en wijsheid van de roos benaderd. Ervaar onder het genot van een heerlijk kop rozenthee hoe de roos  jouw hartverbinding versterkt en de hartenergie harmoniseert en laat stromen.

Gebruik de onderstaande knop om een Rozen consult te boeken. Een consult duurt 90 minuten en kost €75,-

Schoonheidsspecialiste specialiste Deurne
Schoonheidsspecialiste specialiste Deurne

Openingstijden

Maandag t/m donderdag:
09:00 tot 21:00

Vrijdag:
09:00 tot 18:00

Zaterdag:
09:00 tot 12:00

Zondag:
Gesloten