schoonheidssalon Deurne
schoonheidssalon Deurne

Soul

Akasha readings

Wat is soul?

Leef met hart en ziel

Wat is de Soul / Ziel nu eigenlijk? De Ziel is omgeven met mysterie. We kennen uitdrukkingen als met hart en ziel, je stopt ergens je ziel en zaligheid in, je verkoopt je ziel. Het is niet zomaar in een paar woorden te vangen. De Ziel leeft in de Zielsdimensie die gericht is op AL DAT IS. We kennen dit onder vele namen zoals God, Godin, Goddelijke Bron. Het is de tussenschakel tussen het Goddelijke en de persoonlijkheid (de mens). De Ziel is intelligent, groots, wijs, liefde- en vreugdevol. 

Elk mens op aarde is bezield. De aarde heeft de mens nodig en de mens heeft de ziel nodig om zichzelf uit te drukken en het leven als mens te ervaren. De aarde is een leerschool die de ziel in staat stelt te groeien.

Holistische behandelingen Deurne

Het doel van de ziel is dat zij zich door de aardse ervaringen bewust wordt van haar Zielsdeel en dat de mens zich gaat herinneren wie zij werkelijk is, in plaats van alleen het aards gevormde programma te leven. Bewust met Zielsenergie leven is een leven gevuld met liefde, wijsheid en vreugde. Hierdoor wordt de aarde een fijne plek om te leven.

Zou jij jouw Ziel willen ervaren, willen leven met jouw grootse wijsheid, liefde en vreugde? Ga dan mee op ontdekkingsreis en herinner je wie je werkelijk bent. Deze reizen gaan over groei en Bewust Zijn. Geen van mijn diensten zijn een vervanging voor een medische behandeling. Raadpleeg bij medische klachten daarom altijd een arts!

Beleef het zelf

Soul behandelingen

schoonheidssalon Deurne

Intuïtieve counseling

Een laagdrempelige, zachte doch krachtige begeleiding. We gaan samen op zoek naar antwoorden op jouw vragen. Denk hierbij aan, hoe ergens mee om te gaan, waar iets vandaan komt, welke emoties eronder liggen en wat daarmee te doen.

schoonheidssalon Deurne

Akasha reading

De Akasha kronieken zijn een fantastische bron van informatie die je kan raadplegen en die over alle levens en tijdslijnen kan kijken. Door een Akasha reading kan je inzicht krijgen in situaties en antwoorden op jouw vragen.

schoonheidssalon Deurne

Rozen consult

Het rozen consult is een persoonlijke reading met de roos als uitgangspunt. De energie wordt gelezen in de wortel , de stengel , de blaadjes en bloem van de roos. Bij elk onderdeel wordt een Rozenkaart getrokken uit de Rozenorakel set.

Schoonheidsspecialiste specialiste Deurne

Openingstijden

Maandag t/m donderdag:
09:00 tot 21:00

Vrijdag:
09:00 tot 18:00

Zaterdag:
09:00 tot 12:00

Zondag:
Gesloten