schoonheidssalon Deurne
schoonheidssalon Deurne

Akasha Reading

Akasha readings

Wat houdt het in?

Akasha Kronieken en Readings

Akasha komt uit het Sanskriet en betekent grenzeloze ruimte, ether, stralend Licht. Een kroniek is een verhaal of boek met chronologisch geordende, gedenkwaardige en/of historische feiten. Voeg je deze woorden samen dan kan je het interpreteren als een universele database, informatief veld of energetische Bibliotheek. 

In de Akasha worden de “levensboeken” van iedere persoon die op aarde leeft  of geleefd heeft bewaard. Hierin ligt de informatie van het heden, verleden en de eventuele toekomst van iedere Ziel opgeslagen.  Dit omvat alle ervaren gedachten, gevoelens, intenties, woorden en daden. Zielen zijn door hun interactie via avonturen en reizen met elkaar verbonden. De Akasha kronieken zijn een fantastische bron van informatie die je kan raadplegen en die over alle levens en tijdslijnen kan kijken. Hier kan je inzicht krijgen in situaties en antwoorden op jouw vragen.

Holistische behandelingen Deurne

In de praktijk

Hoe werkt het?

De Akasha Reading begint met een korte meditatie en afstemming op de Akasha Kronieken. Jouw persoonlijke Akasha Bewaarder is aanwezig om jou te ontvangen en te begeleiden. Het is een interactief gesprek waarbij je jouw vragen kan stellen over zaken die je bezig houden. Deze kunnen over elk levensgebied gaan. Op verruimd bewustzijnsniveau van de Ziel ontvang je helderheid en inzicht. Ze kunnen kijken waar iets ontstaan is en wat de oorzaak is. Dit kan in het huidige leven zijn door keuzes die gemaakt zijn, overtuigingen en patronen of wellicht in de voorouderlijke lijnen. De Akasha bewaarder begeleidt altijd bijzonder liefdevol en de antwoorden zijn afgestemd op je huidige energieveld en beleving. Het zorgt voor transformatie en heling.

Akasha Readings

Zijn waardevol als...

 • Je meer inzicht wil krijgen in jouw leven.
 • Je behoefte hebt aan een ruimer perspectief op Zielsniveau.
 • Je graag wilt groeien in je bewustzijn.
 • Je twijfelt over een volgende stap of wat te doen.
 • Je een belangrijke keuze moet maken.
 • Je jezelf afvraagt waarom iets zich steeds herhaalt in je leven.
 • Je zou willen leren hoe met een bepaalde situatie om te gaan.
 • Je bepaalde patronen en overtuigingen wil loslaten.
 • Je vragen hebt over relaties.
 • Je vragen hebt over Zielscontracten of Zielsmissie.
 • Je meer wilt leven vanuit je hart met je gaven en talenten.
Holistische behandelingen Deurne

De Akasha readings kunnen in persoon of online gegeven worden via Zoom. Voor mensen die meer verdieping willen, zijn er ook een strippenkaarten te bestellen van 5 readings.

Een reading duurt c.a. 60 – 75 minuten

Prijs van een reading: € 75,00

Schoonheidsspecialiste specialiste Deurne
Schoonheidsspecialiste specialiste Deurne

Openingstijden

Maandag t/m donderdag:
09:00 tot 21:00

Vrijdag:
09:00 tot 18:00

Zaterdag:
09:00 tot 12:00

Zondag:
Gesloten